Ο προγραμματισμός για τον κύκλο μελέτης του Κεφαλαίου

Την Παρασκευή 27 Γενάρη θα γίνει η παρουσίαση του κύκλου μελέτης του Κεφαλαίου με βάση της διαλέξεις από τις Πανεπιστημιακές παραδόσεις του David Harvey από το Πανεπιστήμιο  Johns Hopkins και το  City της Νέας Υόρκης.
Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν οι εισηγήσεις γύρω από το Κεφάλαιο. Ήδη διακινείται σε αρκετά χαμηλή τιμή ο 1ος τόμος του Κεφαλαίου στο χώρο της Λέσχης ή με επικοινωνία στο μέιλ μας.  Οι ενδιαφερόμενοι βέβαια μπορούν να κατεβάσουν ηλεκτρονικά από εδώ.
Σε κάθε περίπτωση στη βιβλιοθήκη της Λέσχης θα υπάρχει ο πρώτος τόμος για όποιον/α θελήσει να το δανείζεται εν όψει των συναντήσεων.
Για το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες. Ήδη, όμως ετοιμαζόμαστε για την πρώτη συνάντηση:
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : Class 1 Introduction. (Δείτε το βίντεο)
(Εισαγωγή, Πρόλογοι, Κεφάλαιο Πρώτο: Το εμπόρευμα 1. Οι δύο παράγοντες του εμπορεύματος: Αξία χρήσης και αξία- σελ. 49 – 55.
Στην πρώτη συνάντηση και με βάση τους συμμετέχοντες θα φτιαχτεί μια mailing list για την καλύτερη οργάνωση των συναντήσεων και της μελέτης!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s