Ενημέρωση για τη σημερινή εκδήλωση

Σοβαροί προσωπικοί λόγοι αναγκάζουν το σύντροφο Γιώργο Ρούση να μην έρθει στη Θεσσαλονίκη για την προγραμματισμένη εκδήλωση του ΝΑΡ και της νΚΑ με θέμα «Από ήττα σε ήττα ή αποφασιστικές τομές για να νικήσουμε; Συζητώντας για την κρίση και την αναγκαία επαναστατική τακτική».

rousis-514x400Παρ’ όλα αυτά η εκδήλωση δε θα αναβληθεί, θα πραγματοποιηθεί στο ανακοινωμένο χώρο και χρόνο ― Παρασκευή 1 Μάρτη, 19:00, Νομική Σχολή ΑΠΘ― καθώς τα κρίσιμα ερωτηματικά που αναδεικνύει η εποχή μας «πώς προχωράμε» και «πώς θα νικήσουμε», πώς η υπόθεση της κομμουνιστικής επαναθεμελίωσης θα συμβάλλει στην αντεπίθεση των απελευθερωτικών ιδεών του εργατικού κινήματος, μπορούν να τροφοδοτήσουν μια δημιουργική συζήτηση που τη χρειαζόμαστε άμεσα για τις μάχες και τους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας.

Σε αυτή τη συζήτηση θα κατατεθούν οι θέσεις και οι προβληματισμοί που αναπτύχθηκαν μπροστά στην 4η συνδιάσκεψη της νΚΑ που πραγματοποιηθεί 8-10 Μάρτη, καθώς στην προετοιμασία για το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ. Η συζήτηση θα ανοίξει με την επίσης προγραμματισμένη τοποθέτηση για το θέμα του Δημ. Γράψα, γραμματέα του ΚΣ της νΚΑ και μέλους της ΠΕ του ΝΑΡ.

Η συζήτηση με το σ. Ρούση δε ματαιώνεται, αλλά μεταφέρεται και θα πραγματοποιηθεί, όπως και ο ίδιος επιθυμεί, στο άμεσο διάστημα σε εκδήλωση που η προετοιμασία της έχει ήδη ξεκινήσει.


Σχολιάστε